fbpx

Butik

Vi jobbar nära med butikskedjor inom dagligvaruhandeln i Göteborg med omnejd och gör allt från installationer av spotlights och kylar till drift- och larmöverföring. Det är ett omväxlande arbete och vi besöker våra butiker regelbundet! Här är exempel på vanliga uppdrag inom butik:

Läs mer

Kontor

Kikar ni på ett större kontor? Eller kanske dags att renovera det gamla? Våra elektriker har många års erfarenhet av både ljusdesign och ventilation – grunden för att optimera arbetsprestationer. Här är exempel på vanliga uppdrag vi utför på kontor:

Läs mer

Bostad

Vare sig ljuset i hallen flimrar eller kylen plötsligt lägger av kan du lita på att våra trevliga elektriker kommer till undsättning. Är det dags för renovering bidrar vi gärna med både konsultation och installation! Här är exempel på vanliga uppdrag vi hjälper till med:

Läs mer

Industri

Med många års erfarenhet av elservice inom industriell produktion utför vi felsökning, installation och reparation snabbt och säkert! Här är vanliga uppdrag vi får på industrianläggningar:

Läs mer

Så här arbetar vi

Alla jobb är unika vilket ger oss otrolig variation i vårt arbete! Trots detta följer vi vanligtvis samma process för att slutföra arbetet.

1
Felsökning och/eller behovsanalys görs för att fastställa jobbets storlek.
2
Ungefärlig materialkostnad och arbetstid beräknas och offert skickas ut till kund.
3
En plan över projektet fastställs. Arbetet utförs enligt planen, med målet att hitta bästa lösningen för kunden.
4
Vi beundrar vårt avslutade arbete, fakturerar och önskar kunden allt gott till nästa uppdrag!