Fullständig information om lagrade cookies

På vår webbplats används vanliga http-kakor för webbstatistik och för att lagra inställningar du gör på sajten. Din och andras aktivitet på sajten loggas aggregerat men kan inte kopplas ihop till enskilda individer. Vi samlar in uppgifter om vilka sidor du besöker, hur länge du stannar på webbplatsen, från vilket land du surfar, samt särskilda händelser som klick på länkar och knappar i enlighet med våra konverteringsmål vid tidpunkten. Information som samlas in med hjälp av kakor på vår webbplats hanteras av följande aktörer, förutom oss själva:

För webbanalys och annonsdistribution: Google (som använder domännamnen doubleclick.net, google-analytics.com, myndigheten.se). Mer om hur Google använder kakor.

För prestandaoptimering och tester: Optimizely (optimizely.com, log.optimizely.com, myndigheten.se). Mer om hur Optimizely använder kakor. Du kan neka till kakor, granska vilka kakor som lagrats samt radera dessa med hjälp av funktioner i din webbläsare. Se webbläsarens dokumentation. På sajten minacookies.se finns länkar som leder till instruktioner om hur du kan neka till användningen av kakor, granska vilka kakor som redan har lagrats samt radera lagrade kakor i några av de vanligaste webbläsarna. Om du blockerar kakor kommer du att om och om igen få frågan om du vill godkänna kakor.